En perfekt leilighet for exhibitionister






Șters(e)




Jeg hadde en interessant opplevelse i går kveld. Jeg hadde nettopp kommet til “Naken”, en av de homofile barer i Oslo, whadde bestilt en øl og ble stående i baren. Da jeg hadde fått min øl, kom en ung pakistansk mann bort til meg. Han nikket, nølte et øyeblikk, og så sa han: “Min venn over der hevder at du er fyren med min favoritt blogg på xhamster"

Jeg så bort på hans venn, og så at det var Trond en felles venn av meg og Per.
Ok, det var ingen grunn til å nekte for det, så jeg mumlet bare “hmm”, og han fortsatte. “Jeg er Tarek,” sa han. “Jeg har lest bloggen din, og jeg har en leilighet som vil være svært interessant for en exhibitionist som deg.”
Tarek var vakker, ca 20 år gammel og med et vennlig, men et litt nervøst smil. Han hadde overtalt meg allerede. “Jeg vil gjerne se det”, sa jeg.

Leiligheten var ikke langt fra sentrum, i den østlige delen av byen. Tarek fortalte meg at det egentlig ikke var hans, han bare lånte den ett par uker mens eierne var hjemme i Pakistan. Jeg lurte på hva som var så interresant med den, og kunne knapt vente med å finne det ut. Etter tjue minutters gange hvor vi for det meste snakket om hvor fantastisk naturiststrender var, og jeg kunne ikke vente med å se ham i naken.

Plutselig sa han “Leiligheten er der”, og med en gang skjønte jeg hva han mente. Vi ble stående på gaten. Leiligheten var i første etasje, men på grunn av terrenget så vi rett inn i den. Det jeg så var en stue og et soverom med ingen gardiner. Jeg tenkte på hva noen lys kunne gjøre. “Mye trafikk her?”, Spurte jeg. Han trakk på skuldrene. “Det er noen biler”, sa han, “og på grunn av bussholdeplassen der, går bussen ganske sakte forbi. Og så er det bar, selvfølgelig.”

Han pekte på bussholdeplassen få meter bak oss og en bar noen få meter foran. Jeg forsto at det ville være ganske mange folk som ville gå forbi i natt, og spesielt når baren stengte. Jeg så på klokken min - den var halv to. “Når stenger den?”, Spurte jeg, og han svarte “Tre. Det er stort sett folk i begynnelsen av tyveårene som går der.”

Vi gikkk inn i leiligheten og gikk rett til soverommet. Gardinene lå på gulvet - “Jeg bruker ikke de,” sa han. Han hadde slått på lysene, og jeg innså at vi nesten ikke kunne se noe utenfor vinduet. Det betydde trolig at sikten inn var strålende. Han skrudde på datamaskinen og logget seg på internett. Jeg satt på sengen slik at jeg ikke helt så hva han gjorde, men plutselig kjente jeg igjen nettsiden til cam4.com

Webkameraet pekte rett på meg. “Har du noe imot at jeg slår på webcam?”,
Spurte han. Mitt første tanke var at jeg hadde noe imot det, men samtidig forsto jeg enda bedre hva han mente med ordene “svært interessant for en ekshibisjonist som deg”, så jeg bare sa “ikke i det hele tatt” og tok av meg genseren min.

Tarek flyttet seg over til sengen. Jeg tok en titt på pc skjermen, og det var allerede to innlegg til vårt camshow, selv om vi ikke en gang hadde gjort noe annet en å starte webkameraet, jeg tittet ut av vinduet, der jeg så en bil passere. Menneskene i den så sannsynligvis ikke inn i leiligheten, men de kunne.

Da så jeg på Tarek, og innså at jeg ville konsentrere meg om ham for en stund. Han så vidunderlig ut, men jeg ønsket å se ham barbrystet, så jeg begynte å kneppe opp skjorten hans. Brystet hans var fantastisk - kraftig og brun. Hans fantastiske svarte hår rørte meg da han bøyde seg frem for å kysse meg. Hans tunge føltes veldig fint inni munnen min, og mens vi kysset fjernet jeg skjorten hans.

Jeg lot hendene mine kjærtegne brystvortene hans og hørte ham stønne mens han fortsatte å kysse meg. Hendene hans begynte å jobbe med mine bukser, og et øyeblikk senere lå de på gulvet der de hørte hjemme. Jeg byttet forsiktig plass med ham slik at jeg kunne kysse brystet hans mens jeg kneppet opp buksene hans, så trakk jeg dem av, jeg kikket intenst på hans underbukser og den bulen som avslørte seg der. Jeg gledet meg virkelig til å pakke ut den.

Men først ønsket jeg å leke med den litt. Jeg prøvde å slikke hans pikk gjennom stoffet, jeg fikk kjent hvor hard kuken hans var blitt før han stoppet meg. “Vent litt,” sa han, “skal vi ikke se på hva folk skriver til oss?” Jeg hadde helt glemt webcamera. Han flyttet seg over til datamaskinen og ville ha meg til å følge etter. Samtidig omorganiseres han kameraet så det pekt på våre boksere. Jeg la merke til at han hadde logget inn i “Freezone” rom, og at vi allerede hadde fem meldinger. “Great show”, sa en av dem. En annen sa “har dere en kvinne der”. Vi svarte dem høflig.

Den tredje, hadde sitt eget kamera på, så vi bestemte oss for å se litt nærmere på ham. Hans navn var “bongo77”, og hans webcam viste ham liggende på magen på sengen. Hans kommentar til oss var “Vil dere fjerne bokserene ?”
Tarek svarte “Vil du legge deg over på ryggen?” Fyren svarte umiddelbart: “Da vil det være vanskeligere å skrive”. “Men da vil våre kuker bli enda hardere" skrev Tarek.
Hans kropp var slank og ung, og jeg ville virkelig ha ham til å snu seg. Jeg skrev "snu deg, så kommer vi til å gjøre mye". Bongo77 skrev: “Jeg vil snu meg hvis jeg får se en av dere suger den andre”. Tarek nølte ikke: "Bare hvis vi ser deg runker.” Min kukk gjorde ett hopp av kåthet bare ved tanken på oss å ha oral sex på cam med denne skjønnheten tittende, og enda mer når han svarte “Okay. ? Privat eller offentlig”
Tarek svarte sannferdig: "Vel, vårt vindu er åpent til gaten uansett, så vi kan like godt gjøre det offentlig"

Bongo77's svar var enkelt: han snudde seg sakte rundt, og vi kikket på en svømmers kropp med en tynn, lang, erigert pikk. Men så nølte han, og jeg innså at det var vår tur til å fortsette. Tarek så spørrende på meg, smilende. Jeg hadde lyst til å holde på bongo77 en stund , så jeg håpet Tarek ville suge meg, Jeg tror han forsto så mye, så han bare sa “Vi vil både gjøre det”. Så først dro han av mine boksere og avslørte min kuk slik at hele verden kunne se. Deretter lot han sin munn omslutte pikken min, og samtidig begynte bongo77 å runke på cam.

Jeg kunne se Tareks ansikt tydelig i bildet som ble sendt fra vårt cam, og å se Tarek suge meg samtidig som vi hadde en tilskuer som satt og runket til oss hadde sin innvirkning på meg jeg kjente hvordan det sprengte. Tarek var en dyktig suger, men det var helt tydelig at han ikke ønsker å la meg komme så tidlig på kvelden. Periodene med ren nytelse var kort, bare i noen få sekunder, nesten som om han bare ville ha meg til å forstå at han ville ha meg til å vare lenge. Og etter bare en kort stund, kanskje bare noen få minutter, lot han meg forstå at det var min tur til å også gjøre en jobb.

Jeg fikk av ham bokseren, og det åpenbarte seg et perfekt eksemplar av det mannlige kjønnsorgan. Han hadde allerede precum, som jeg slikket av med tungen. Jeg hadde trodd jeg ville savne handlingen på skjermen, men å suge kuken hans var mye bedre. Og Tarek var snill nok til å holde meg oppdatert på handlingen: “Nå er det 43 mennesker som ser på oss”, sa han, “og det ser ut som bongo777 er nær på å komme”. etter et par minutter til for bongo77 sa Tarek, "Nå kommer han", vi tok begge en pause for å se på ham, og vi så ham sprute satsen sin over magen.

At det hadde sin innvirkning på Tarek var tydelig. Han virket mer kåt nå, (hvis det var mulig ). Så snart bongo77-showet var over, dro han meg bort til sengen igjen. Han omorganisert cam og begynte å runke meg langsomt. Dette ga meg muligheten til å tenke gjennom situasjonen på nytt. Her var jeg - fullt synlig for personer eller busser som passerte på gaten utenfor. Jeg hadde også nettopp hatt oral sex (eller deler av den) på cam liveshow for mange mennesker, og jeg kom sannsynligvis til å ha mye mer sex før natten var gjennom. Jeg elsket hver eneste del av det.

Jeg ønsket å suge ham igjen, men tydeligvis han hadde den samme ideen. “69?” Spurte jeg. Han svarte ikke, han bare la seg ned på sengen, noe som gjorde at webkameraet ville ha en god titt på handlingen fra siden. Jeg gikk ned på toppen av ham, begynte å la min tunge gjøre en liten sirkel på hodet hans mens han grep tak i min pikk og puttet den i munnen. Igjen, alt føltes fantastisk. Jeg hadde full kontroll over pikken hans, lot aldri ting komme ut av kontroll, men fortsatte å holde ham på kanten av orgasme mesteparten av tiden. Jeg lekte med ballene og kukskaftet hans, men alltid tilbake til det følsomme området nær hullene. Han syntes å elske det, men likevel klarte han å gjøre sin halvdel av 69'ern veldig bra

Etter en evighet i dette paradiset, bestemte han at vi hadde gjort dette nok, og burde gå over til en annen variant. Han fisket fram en kondom, og tredde den på. Jeg fikk muligheten til å se at vi fortsatt hadde en lang liste med følgere på cam4.com, og så også baksiden av en buss som passerer utenfor vinduet vårt. Dette betydde at jeg var klar for litt mer action. Jeg la meg på ryggen min, og tok tak i beina mine slik at han hadde en klar inngang. Han brukte fingrene litt for å åpne ting opp og også smøre på noe glidemiddel.

Så begynte han å knulle meg. Han var god på dette også: han ga meg den riktige mengden av glede og smerte, slik at jeg kunne nyte smerte også. Jeg hadde ikke noen hånd fri, men da han skjønte at han skulle komme snart, begynte han å runke meg med sin venstre hånd. Hans kuk som hamret på fortere og fortere gjorde at jeg nesten kom, og da jeg kjente han eksploderer inni meg samtidig som hånden hans som runket meg, nå begynte å bli urytmisk, gjorde at jeg også skjøt en stor sats - noe av det landet i mitt eget ansikt. Jeg slikket opp litt av det.

Tarek fikk av seg kondomet og la seg ved siden av meg, han så helt fantastisk ut der hans kropp glinset av svette. Jeg lå der med mye sperm på brystet mitt, en vakker fyr ved siden av meg og ser en lang liste over personer som følger oss på på skjermen i det fjerne.
Så begynte jeg å legge merke til mange stemmer utenfor vinduet. Når jeg så opp, så det ut som det var en hel flokk stående på gaten noen få meter fra oss.

Et øyeblikk, følte jeg det truende. Ville de være sinte på oss? Ville de ringe politiet? Noen ropte “Åpne vinduet!” Uten å tenke, gikk jeg ut av sengen og åpnet vinduet. Jeg hadde fortsatt en hard kuk der jeg stod.
En hel forsamling med fulle ungdommer stod utenfor og så på meg et øyeblikk, da en av dem skrek: “Du ser jævla lykkelig ut” Alle lo. Jeg lukket vinduet og gikk tilbake til sengen.

Tarek så på meg. “Vil du sove over?” spurte han. Jeg nikket. "Men først må vi få oss en dusj og få vasket av oss litt svette og sperm" sa jeg.
Da vi hadde dusjet ferdig så gikk jeg inn og la meg, Tarek stod og betraktet meg en stund. "Vil du at jeg skal av lyset og webcam?” spurte han. Jeg bare strakte ut hånden og tok tak i ham og dro ham til meg "Hvorfor bry seg?”, sa jeg, og omfavnet ham, og slik sovnet vi hverandres armer
Publicat de roaver59
7 ani în urmă
Comentarii
2
Te rog să te sau să te pentru a posta comentarii.
roaver59
la sanedv : Takk...kommer snart flere :smile:
Răspuns Arată comentariul original Ascunde
Og jeg som måtte nøye meg en pakistansk sprut på live gay chat i går. Deilige historier du har ! Fortsett med det ☺☺
Răspuns